Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fermentált gyömbéres sárgarépa

A gyömbéres répa a legelső termékeink egyike, a fermentált zöldség fogyasztásával ismerkedők kedvence lehet. Mi van az üvegben? Roppanós, vékony sárgarépa-csíkok a gyömbér friss ízével keverve, ráadásul a fermentálási eljárás a vitamin- és ásványianyag tartalmat is megőrzi. A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.

A termék összetevőinek egyszerűsége (sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.

Mi leginkább salátába keverve vagy köret kiegészítéseként szeretjük, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.

Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.

Rendezés: