Fermentált gyömbéres sárgarépa
A gyömbéres répa a legelső termékeink egyike, a fermentált zöldség fogyasztásával ismerkedők kedvence lehet. Mi van az üvegben? Roppanós, vékony sárgarépa-csíkok a gyömbér friss ízével keverve, ráadásul a fermentálási eljárás a vitamin- és ásványianyag tartalmat is megőrzi. A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.
A termék összetevőinek egyszerűsége (sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.
Mi leginkább salátába keverve vagy köret kiegészítéseként szeretjük, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.