Workshopok
BUDAPESTEN a Gasztroteremben (Budapest, Szent István tér 6, 1042) a következő időpontokra tudtok bejelentkezni:
Április 6. 9:00 - BETELT
Május 17. 9:00 - SZABAD HELYEK ELÉRHETŐEK
Május 17. 13:30 - SZABAD HELYEK ELÉRHETŐEK
Június 14. 9:00 - ÚJ IDŐPONT
Részvételi díj: 28 000 Ft/fő
Vidéken:
DEBRECEN, PANIFICIO IL BASILICO: Március 22. 15:00 - 18:00 jelentkezés Vígh-Szöllősy Zsanett-nél a +36 20 313 6870-es telefonszámon
NYÍREGYHÁZA, LABOR CAFE (4400 Nyíregyháza. Benczúr tér 19) Március 22. 10:00 - 12:30 jelentkezés Fekete Évánál a +36 30 287 3571-es telefonszámon
Program
Hallottál már a fermentálásról, de még nem mertél belevágni? Gyere, segítünk elindulni ezen az úton! Jelentkezz gyakorlati fókuszú workshopunkra, ahol megmutatjuk neked a praktikákat, megkóstolhatsz sokféle fermentált zöldséget és italt, és beszélgetés közben, hogy a kezünk se unatkozzon, elkészítünk fejenként 2 üvegnyi savanyúságot is, amit hazavihetsz.
Tematika
- Fermentálás alapjainak bemutatása, előadás
- Közös fermentált zöldség és kimchikészítés
- A workshopon elkészíthetsz 1-1 üveg fermentált zöldséget a saját ízlésed szerint, és készítünk közösen kimchit is, amit majd otthon megfigyelhetsz hogyan készíti el magát
- Átbeszéljük a folyamatot, és adunk neked emlékeztetőt róla, hogy otthon is elő tudd venni, amikor szükséged van rá
- Kóstoló: a workshop során kóstoló is lesz Fermentini termékekből, friss kovászos kenyérrel, kovászos ropogóssal, igény szerint rizsropogóssal. Kóstolhatsz majd fermentált üdítőket is, és de ha hagyományosabb italra vágysz, akkor kávé, tea, limonádé, víz is a rendelkezésedre áll majd
A workshopok férőhelyeinek száma limitált, ne habozz, jelentkezz, egy új világ tárul majd a szemed elé!