Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási és vásárlási tudnivalók

Szállítási információk

Nekünk fontos a természetesség és természet-közeliség, ehhez a szállítás teljes folyamatában igyekeztünk hűek maradni. A törékeny üvegek gondos csomagolása emiatt újrahasznosítható papír alapanyagokkal történik.

Az optimiális csomagolás érdekében örömmel vesszük, ha néggyel vagy hattal osztható darabszámot rendelsz.

Kérjük, hogy a csomagodat a kézbesítéskor a futár jelenlétében bontsd ki, és ellenőrizd a termékek épségét. Törés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét a futártól. Ennek megléte mellett tudjuk érvényesíteni kárigényünket a kiszállító cég felé.

Termékeink esetében kérjük gondoskodj a hűtésről a futártól való átvételt követően, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhesd ízüket.

Szállítási idő

Logisztikai partnerünk 24 órás szállítási szolgáltatást nyújt nekünk, így a délelőtt 10-ig beérkezett rendeléseket főszabályként másnap kézhez is kaphatod, feltéve hogy az munkanap.

Szeretnénk, hogy az üvegeink minél kevesebb időt töltsenek az úton, ezért FONTOS!!!!, hogy a csütörtök 10 óra után feladott megrendeléseket hétfőn adjuk át a futárnak.

Szállítási díj

A házhozszállítás és csomagolás díja.

  • 1 990,- Ft 15 000 Ft-os rendelésösszegig
  • 1 490,- Ft 15 001- 25 000 Ft-os rendelésösszegig
  • 25 000,- Ft feletti megrendelés esetén pedig a házhozszállítás  ingyenes.

Személyes átvételi lehetőségek

Péntekenként - Dunakeszi Kispiac

Helyszín: Dunakeszi, Repülőtér parkolója, a piac csomagolós asztala. Minden pénteken délután 2-6-ig. Pontos koordináták: Kispiac – Termelői piac, Dunakeszi (kispiacdunakeszi.hu)

Szombat délelőttönként - Fény Utcai Piac (Bp. 2.kerület)

A Buja Disznóval szemben Zolinál, a zöldségesnél. (A Retek utca-Fény utca sarkán lévő bejáratnál a lépcsősoron felmenve a jobb oldali első stand az OTP Bank automatája mellett/mögött Hankó Zoltán standja).

Személyes átvétel esetén a szállítási díj ingyenes.

Termékjellemzők

A megvásárlandó fermentini üveged élő ételt tartalmaz, kérjük ismerd meg:

  • Újszerű (vagy épp dédnagymamádtól ismerős?) az ízvilág: sós és savanyú – nincsen benne cukor, tartósítószer, adalékanyag, csak a természetesség.
  • Élő étel: nem áll le teljesen az érési folyamat azzal, hogy az üvegbe tettük, így előfordulhat, hogy pezseg, szisszen egy kicsit, ha nyitod, és ez teljesen rendben van. Sőt, minden gondosságunk ellenére az is előfordulhat, hogy a szállítás során egy kevés lé szökik a tető alól, köszönjük a megértésed ezzel kapcsolatban.
  • Ha eddig nem fogyasztottál élő ételt, akkor azt javasoljuk, hogy fokozatosan vezesd be az étrendedbe, figyeld a tested reakcióit, és tartsd tiszteletben a visszajelzéseit.
  • Nem csodaszer, de a rendszeres fogyasztása sokat segít az egészségmegőrzésben, ezt őszinte tapasztalatból mondjuk gyerekeinken és magunkon egyaránt tesztelve.

Ha van további kérdésed, akkor itt igyekezetünk minden fontos információt egy csokorba gyűjteni, és elérhetőségeink bármelyikén is örömmel válaszolunk.